Trygghetsturnering med grillning

Trygghetsturnering med grillning

Göra Aktiviteter Sport & äventyr

Möt trygghetsvärdarna, blåljuspersonal och dina vänner i en legendarisk fotbollsturnering!

Prisinformation

Gratis

Kontaktinformation

Vångavallen, Östervångsvägen 29, 231 55 Trelleborg

Beskrivning

Ni är härmed inbjudna till en fotbollsturnering och grillning som vi trygghetsvärdar arrangerar för första gången tillsammans med några fantastiska sponsorer. Vår förhoppning är att detta kan bli ett årligt evenemang med olika aktiviteter och att det kan arrangeras på olika platser runt om i kommunen.

Vill man inte spela fotboll utan endast kolla på och äta korv så går det självklart också bra. Allmänheten är också inbjudna så man får ta med sig en kompis eller familjemedlem om man känner för det. Det kommer finnas ett loungeområde med musik, bänkar, popcorn/sockervaddmaskin och massa annat skoj! Allt är gratis och kommer bjudas på så länge ”lagret” räcker.

Lagen anmäls till oss trygghetsvärdar via våra olika kanaler: Facebook, Instagram, våra telefonnummer och mejladress. Om man inte vill/har ett helt lag att anmäla så kan man ändå anmäla sig till oss, vi kommer fördela in er i rättvisa lag.

Bil 1: 0722-31 39 41
Bil 2: 0722-31 40 69
Bil 3: 0722-31 70 19

Ni som anmäler hela lag, tänk på att blanda åldrarna så gått det går då alla möts i samma turnering. Märker vi att det är stor ålderskillnad på lagen t.ex ett lag med endast 10-åringar och ett lag med endast 18-åringar, då kommer vi blanda om i lagen så det blir så rättvist som möjligt.

7-manna föranmäls hos trygghetsvärdarna senast 26/6