Musikalen Pippin
Datum: 21 juli

Musikalen Pippin

Evenemang Teater

En spektakulär show fylld av dramatik, lust och begär.

Prisinformation

Ordinarie 495 kr
Barnbiljett upp till 12 år 250 kr

Kontaktinformation

Lilla Beddinge Teater, Ängslättsvägen 69

Beskrivning

Har du någon gång känt att du vill byta liv, om så bara för en stund? Testa något helt annat? Tänk om du kunde det... I vår nya värld med vår nya teknik blir det allt mer troligt att du med hjälp av våra digitala resurser inte längre behöver finna dig i att sitta där och föreställa dig allt framför din TV-skärm. Tänk att få spela rollen som Jeanne D'arc, eller kanske Gustav Vasa? Eller varför inte PIPPIN - DEN STORE?

Prins Pippin är ung, son till en av de största krigshetsarna. Han är menad för stordåd, men vid krigsfronten går ingenting som Pippin tänkt sig... I en suggestiv drömvärld får vi sedan följa honom i jakten på att bli en evigt lysande stjärna på himlen.

Genom rasande krig, humoristisk allsång, mord och taco-fredag tar sig Pippin i sitt sökande. Hela tiden drivs han att upprätthålla bilden av sitt extraordinära liv för sina följare, men för att lyckas tvingas han till allt mer extrema åtgärder.
Pippin blir en bricka i ett spel där andra bestämmer reglerna. Hur ska han finna sanningen bakom illusionen? Vilka är alla dessa människor som ständigt betraktar honom och vad är egentligen verkligt?
Musikalen Pippin är ett skådespel larger than life - en färgsprakande föreställning att skratta åt och gripas av. Lilla Beddinge Teater slår upp portarna till denna episka resa med premiär 3 juli.
Spelas onsdag-söndag 3-21 juli.

Datum & klockslag (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Söndag 21 juli 19:00 - 21:00