Lars Yngve
Datum: 11 januari

Lars Yngve

Evenemang Litteratur & föredrag

Från början musik- och nöjesskribent under många år, därefter tidningsutgivare, föreläsare, bollplank, idéspruta, och en person som lyckas vända eventuella nackdelar till att bli fördelar.

Prisinformation

120 kr

Beskrivning

När han gav ut en ljudbok på österlendialekt, gav han ut den på vinyl och lanserade denne på Stureplan i Stockholm till stockholmarnas och tv:s förtjusning. När han lanserade sin tredje bok, Ko po lanned/Kreatur i storstadsmiljö, åkte han inte som brukligt är till bokmässan i Göteborg, han gav sig istället ut på lanthandelsturné i regionen och avslutade detta med att åka med i en varubuss och stå och läsa för kunderna, naturligtvis åkte även tv med. Han har lyckats med att få en smal genre, att skriva på österlendialekt, att bli bred och säljer böcker över hela landet.
När han insåg att allt färre köper jultidningar gjorde han en egen och gjorde därmed regionens första tecknade actionhjälte i slowmotion, Nils-Ude. Hur han bär sig åt vet man inte, men en sak är säker, att hans hjärna inte sinar på idéer och att hans hjärta klappar för Österlen.

Datum & klockslag (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Torsdag 11 januari 19:00 Trelleborgs Bibliotek