Afterwork med bubbel/öl och tapas!
Datum: 3 maj

Afterwork med bubbel/öl och tapas!

Evenemang Övriga evenemang

Med bubbel eller en kall öl i glaset och en fantastik tapas-tallrik med delikatesser från våra lokala mathantverkare bjuder vi er att sitta ner och välkomna maj (och sommaren) på ett mysigt afterwork på församlingshemmet! Skriv in i kalender, sätt alarmet på ringning, ta med dina nära och kära för

Med bubbel eller en kall öl i glaset och en fantastik tapas-tallrik med delikatesser från våra lokala mathantverkare bjuder vi er att sitta ner och välkomna maj (och sommaren) på ett mysigt afterwork på församlingshemmet! Skriv in i kalender, sätt alarmet på ringning, ta med dina nära och kära för nu blir det festligt i Anderslöv och det vill du inte missa!

Prisinformation

Fritt inträde.

Beskrivning

Med god mat och dryck vill vi bjuda in till ett mysigt afterwork. Lokala mataktörer står för maten och drycken och vi har platsen! Slå dig ner och njut in helgen, eller mingla runt och prata med våra lokala aktörer.

DRYCK
Hönsinge Hantwerksbryggeri och Prosecco Sweden står för drycken denna afton. Det kommer finnas alkoholfria alternativ för den som önskar.

Hönsinge Hantwerksbryggeri är ett mikrobryggeri vid Jordberga som brygger öl för vanliga människor. För människor som efterfrågar öl utöver det vanliga.

Prosecco Sweden har Trelleborg som hemstad där du kan besöka dem på Verve showroom & lounge. De sprider kännedom om och uppskattning för de rika och högkvalitativa Prosecco-sorter som ännu inte är utforskade i Sverige.

TAPASTALLRIK
Under kvällen kan du köpa en fantastiks tapas-tallrik som består av produkter från våra lokala matvantverkare: Anita på Gästis, Café Fatto Bene, Lilla Osteriet, Sörby Rökeri och Mia Ottosson, känd från ”Hela Sverige bakar”

Anita på gästis. Krögarparet Anita och Stefan har köpt Gästis i Anderslöv och håller på att starta upp där. Kök är i grunden skånskt men med internationella influenser. De väljer gärna närproducerat och eko och gör mycket vegetarisk/vegansk mat.

Café Fatto Bene i Skegrie blandade en gammal kärlek till kaffe och service med en ny passion för bakning. Till vår tapasbricka tar de med sitt hembakade surdegs-focaccia och för den som blir sugen på en kaffe har de med sig sin kaffe-bil där man kan köpa färskrostat kaffe.

Lilla Osteriet. Med glädje och passion säljer Jennie ostar från Europas olika hörn. Hos henne hittar du allt från en vällagrad Herrgård till de finaste delikatessostarna som Epoisses, Comté, smarriga getostar och mycket mer.

Sörby Rökeri. På rökeriet utanför Anderslöv röker man, med hjälp av traditionella metoder, varmrökt o kallrökt lax till bästa kvalité & smak! Egen inlagd sill finns också. Numera röker de även rostbiff vilket vi ser fram emot att smaka!

Mia Ottosson. Visst vill man avsluta sin mat-upplevelse med någonting sött? Mia Ottosson var finalist i ”Hela Sverige bakar” i TV4 2022. Till vardags make-up artist men man kan även stöta på henne på Victoriasalongen i Trelleborg.

-FRITT INTRÄDE-
Vi har beställt sol så vi hoppas att vi kommer kunna sitta både inne och ute. Det blir trevlig loungemusik som Eskil Skårhammar står för.

Sprid gärna detta vidare och utanför bygränsen – nu blir det festligt i Anderslöv och det vill du inte missa!

Datum & klockslag (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 3 maj 17:00 - 21:00 Anderslövs församlingshem